زودگذر

زودگذر

Zoodgozar
زودگذر

زودگذر

Zoodgozar

دانلود مبانی نظری و پیشینه انزال زودرس و درمان های روان شناختی

مبانی نظری و پیشینه انزال زودرس و درمان های روان شناختی

مبانی نظری و پیشینه انزال زودرس و درمان های روان شناختی

دانلود مبانی نظری و پیشینه انزال زودرس و درمان های روان شناختی

مبانی نظری و پیشینه انزال زودرس و درمان های روان شناختی
دسته بندی روانشناسی و علوم تربیتی
فرمت فایل docx
حجم فایل 82 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 35

بصورت فایل ورد

همراه با منابع

1- مقدمه. 17

2- اختلال انزال زودرس.... 17

3- توصیف بالینی اختلال انزال زودرس.... 18

4- تشخیص افتراقی.. 19

5- ملاک‌های تشخیصی اختلال انزال زودرس.... 20

6- همه‌گیرشناسی.. 21

7- تفاوت‌های سنی و مربوط به طول عمر در نرخ شیوع انزال زودرس.... 23

8- سبب‌شناسی اختلال انزال زودرس.... 24

9- علل زیست شناختی/ فیزیولوژیکی فردی.. 24

10- علل روان‌شناختی فردی.. 26

11- مدلهای مرتبط با اضطراب... 26

1-11 مدلهای رفتاری.. 27

12- نظریه‌ی درک ناکافی احساسات پیش ارگاسمی.. 28

13- نظریه‌ی سیستمی.. 28

14- نظریه‌ی زیست شناختی.. 29

15- رویکردهای درمانی.. 30

16- درمان دارویی.. 31

17- درمان‌های روان‌شناختی.. 33

1-17 آموزش.... 33

2-17 روش های خودیاری کننده. 35

3-17 راهبردهای شناختی.. 36

4-17 راهبردهای رفتاری.. 37

5-17 فن کنترل محرک... 37

6-17 روش شروع- توقف... 40

7-17 روش چلاندن.. 41

8-17 تکنیک تمرکز حسی.. 41

1-8-17 عملکردهای این تکنیک برای زوج ها 42

2-8-17 آمادگی برای تمرینات تمرکز حسی.. 42

3-8-17 انتقال به مقاربت... 44

19- مدل درمان سیستمی برای زوج هایی مبتلا به انزال زودرس.... 46

20- بازتوانی عضله کف لگن...  47

دانلود مبانی نظری و پیشینه انزال زودرس و درمان های روان شناختی

دانلود مبانی نظری و پیشینه مالیات بر ارزش افزوده

مبانی نظری و پیشینه مالیات بر ارزش افزوده

مبانی نظری و پیشینه مالیات بر ارزش افزوده

دانلود مبانی نظری و پیشینه مالیات بر ارزش افزوده

مبانی نظری و پیشینه مالیات بر ارزش افزوده
دسته بندی اقتصاد
فرمت فایل docx
حجم فایل 76 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 33

بصورت فایل ورد

همراه با منابع

مروری بر ادبیات تحقیق و مطالعات انجام شده .................................................................................................................................. 5 

                2-1 مفهوم مالیات ........................................................................................................................................................................... 6

                                2-1-1 انواع مالیات مستقیم .......................................................................................................................................... 6

                                2-1-2 انواع مالیات غیر مستقیم .................................................................................................................................... 6

                2-2 مفهوم مالیات بر ارزش افزوده .................................................................................................................................................. 7

                2-3 تاریخچه مالیات بر ارزش افزوده ............................................................................................................................................ 10

                2-4 انواع مالیات بر ارزش افزوده .................................................................................................................................................. 11

                                2-4-1 مالیات بر ارزش افزوده از نوع تولید ................................................................................................................ 12

                                2-4-2 مالیات بر ارزش افزوده از نوع درآمد .............................................................................................................. 13

                                2-4-3 مالیات بر ارزش افزوده از نوع مصرف ............................................................................................................. 13

                2-5 ویژگی های مالیات بر ارزش افزوده ....................................................................................................................................... 14

                                2-5-1 خودکنترلی..................................................................................................................................................... 14

                                2-5-2 خنثی بودن...................................................................................................................................................... 15

                                2-5-3 کارایی مالیات بر ارزش افزوده........................................................................................................................ 15

                                2-5-4 تنازلی بودن..................................................................................................................................................... 16

                2-6 روش محاسبه مالیات بر ارزش افزوده ..................................................................................................................................... 16

                2-7 نرخ گذاری در مالیات بر ارزش افزوده .................................................................................................................................. 18

                                2-7-1 نرخ واحد عمومی و یا نرخ های چندگانه......................................................................................................... 19

                                2-7-2 نرخ گذاری صفر............................................................................................................................................ 20

                                2-7-3 معافیت ها....................................................................................................................................................... 20

                2-8 آستانه معافیت ....................................................................................................................................................................... 20

                2-9 مقایسه مالیات بر ارزش افزوده و مالیات بر خرده فروشی ........................................................................................................ 23

                2-10 محاسن مالیات بر ارزش افزوده ............................................................................................................................................ 24

                2-11 معایب اجرای مالیات بر ارزش افزوده .................................................................................................................................. 26

                2-12 آثار اقتصادی حاصل از اجرای مالیات بر ارزش افزوده ......................................................................................................... 26

                                2-12-1 اثر درآمدی مالیات بر ارزش افزوده............................................................................................................... 27

                                2-12-2 اثر قیمتی مالیات بر ارزش افزوده................................................................................................................... 27

                                2-12-3 اثر توزیعی مالیات بر ارزش افزوده................................................................................................................. 27

                2-13 مالیات بر ارزش افزوده در کشورهای مختلف ...................................................................................................................... 27

                2-14 تحلیلی از تورم و تأثیر مالیات بر ارزش افزوده بر تورم .......................................................................................................... 30

                                2-14-1 مفهوم تورم .................................................................................................................................................. 30

                                2-14-2 انواع تورم .................................................................................................................................................... 30                                              2-14-3 چگونگی تأثیرگذاری مالیات بر ارزش افزوده بر تورم ................................................................................... 31

                2-15 مطالعات تجربی ................................................................................................................................................................... 31

                                2-15-1 مطالعات داخلی ........................................................................................................................................... 31

                                2-15-2 مطالعات خارجی .......................................................................................................................................... 33


(2-1) مفهوم مالیات

مالیات مقدار مبالغی است که شهروندان یک کشور طبق قانون به دولت می پردازند تا در جهت اداره امور کشور، تأمین کالاها و خدمات عمومی و تضمین امنیت و دفاع همگانی و عمران و آبادانی توسط دولت مورد بهره برداری قرار گیرد. مالیات ها را می توان به دو دسته کلی تقسیم کرد :

الف : مالیات های مستقیم              ب : مالیات های غیرمستقیم

مالیات های مستقیم مالیات هایی هستند که بر مبنای درآمد و ثروت افراد حقیقی و حقوقی وضع می شوند و در واقع این نوع مالیات از آنهایی که از امکانات عمومی جامعه بیشتر استفاده می کنند به صورت تصاعدی دریافت می شود در مقابل مالیات های غیرمستقیم مالیات هایی هستند که بر کالاها وضع می شود. این نوع مالیات بر همه مصرف کنندگان کالا یا استفاده کنندگان خدمات تعلق می گیرد که دولت بر آنها مالیات وضع نموده است. [5]

دانلود مبانی نظری و پیشینه مالیات بر ارزش افزوده

دانلود پاورپوینت افزودنی های غذایی

پاورپوینت افزودنی های غذایی

در سالهای اخیر، همه مردم در جهان ((توسعه یافته)) بطور فزاینده ای نسبت به مسائل سلامتی مربوط به مواد غذایی آگاه شده اند این امر تا حدودی به خاطر دانش افزوده ایجاد شده توسط تحقیقات کلینیکی و تا اندازه ای بخاطر انتشار این اطلاعات و اعمال نفوذ سازماندهی شده توسط گروههای محیطی و سود ویژه می باشد بعنوان مثال از ایزو در حال حاضر به طور گسترده ای مشاهده ش

دانلود پاورپوینت افزودنی های غذایی

افزودنی های غذایی
مواد غذایی
فشار خون بالا
هیپرلپیدی
سرطان روده
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل pptx
حجم فایل 238 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 36

•مقدمه •در سالهای اخیر، همه مردم در جهان ((توسعه یافته)) بطور فزاینده ای نسبت به مسائل سلامتی مربوط به مواد غذایی آگاه شده اند. این امر تا حدودی به خاطر دانش افزوده ایجاد شده توسط تحقیقات کلینیکی و تا اندازه ای بخاطر انتشار این اطلاعات و اعمال نفوذ سازماندهی شده توسط گروههای محیطی و سود ویژه می باشد. بعنوان مثال از ایزو در حال حاضر به طور گسترده ای مشاهده شده است که عادات غذایی می تواند نقش مهمی در پیشگیری از امراضی همچون فشار خون بالا، هیپرلپیدی و سرطان روده ایفا کنند. در پاسخ، صنعت مواد غذایی گروهی از مواد غذایی را با عنوان مواد غذایی کاربردی یا nutra ceuticals ارائه داده است. در این طبقه بندی برخی از مواد غذایی فقط با استفاده درست از ترکیبات غذایی همچون کاهش چربی در فرآورده های کم چرب یا افزایش اشباع نشده های متعدد در نظر گرفته می شوند.

•در حالیکه سایرین ممکن است جهت ایفا نقش مثبت تری مورد ملاحظه قرار گیرند. افزودنی های غذایی بکار رفته در این گروه بعنوان موادی بدون ارزش غذایی تعریف شده اند. اما آنها جهت حفظ سلامتی و یا عمل بعنوان یک عنصر درمانی کاربرد دارند. •مواد غذایی کاربردی شرح داده شده فوق با نیازهای غذایی همه مردم در نظر گرفته می شوند. بالعکس، اقلیت هایی که به مواد غذایی ساخته شده خاص برای شرایط غذایی پزشکی ویژه آنها می توانند شناسایی شوند. چنین مواد غذایی محصولات غذایی کلینیکی entral نامیده می شوند. اگرچه معمولاً توسط نظارتهای غذایی پوشش داده می شوند. توسط مجموعه کاملی از اطلاعات کلینیکی حمایت خواهند شد. که اثر بخشی را در محیط کلینیکی اطمینان می دهد. بعنوان مثال شرایط پزشکی فنیل کتونوریا (PKU) که یک بیماری ارثی است، مبتلایان خود را بخاطر افزایش آمینواسید فنیل آلانین از بدو تولد در متابولیز موثر ناتوان می سازند. •

•رژیم غذایی معمولی برای این مبتلایان در نهایت منجر به عقب ماندگی ذهنی می شود. ازایزو محصولاتی طراحی شده اند که در آنها کل فنیل آلانین وجود ندارد. آنها ترکیباتی از هیدرولیزات های پروتئین یا آمینواسیدهای سنتزی با ویتامین ها، مواد معدنی، کربوهیدرات ها و چربیها هستند و به شدت به افزدونی های غذایی برای نیازهای تکنیکی و غذایی آنها بستگی دارند. •این فصل برای فراهم ساختن بررسی کامل تمام پیشرفت ها و مسائل در این عرصه سریع التغییر در نظر گرفته شده است. اما ترجیحاً برخی از مثالهای خاص را نشان می دهد. آن نقش منجر به مردی را مورد تاکید قرار می دهد که افزودنی های غذایی در ساختن محصولات غذایی کلینیکی و نیز شرح پیشرفت های احتمالی در آینده در این عرصه نقش دارند. سپس نقش جدیدی را دنبال می کند که افزودنی های غذایی در عرصه مواد غذایی کاربردی با توجه به عمل درمانی و مسائل نظارتی ایفای نقش می کنند. •

 

دانلود پاورپوینت افزودنی های غذایی

دانلود مقاله پروبیوتیک به عنوان یک افزودنی غذائی برای حیوانات مزرعه

دانلود مقاله پروبیوتیک به عنوان یک افزودنی غذائی برای حیوانات مزرعه

پروبیوتیکها میکروبهای انتخاب شده‌ای میباشند که جهت جایگزین شدن در لوله گوارش انسان یا حیوانات مورد استفاده قرارمی‌گیرند هدف از این جایگزینی بهبود شرایط فیزیولوژیکی و بطور کلی تغییر اکوسیستم پیچیده روده میباشد

آپلود عکس

آپلود عکس

دسته بندی دام و طیور
فرمت فایل doc
حجم فایل 11 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 5

پروبیوتیکها میکروبهای انتخاب شده‌ای میباشند که جهت جایگزین شدن در لوله گوارش انسان یا حیوانات مورد استفاده قرارمی‌گیرند . هدف از این جایگزینی بهبود شرایط فیزیولوژیکی و بطور کلی تغییر اکوسیستم پیچیده روده میباشد.

در طول لوله گوارش انسان تقریبا در شرایط عادی ۱۰۱۴ و یا ۱۰۰۰۰۰ برابر بیشتر از تعداد افراد جهان و بیشتر از ۴۰۰ نوع میکروارگانیسم متفاوت وجود دارد . موقعی که یک فرد و یا یک حیوان متولد میشود دستگاه گوارش او فاقد هرنوع میکرو ارگانیسمی میباشد . بعد از تولد جایگزینی میکروبها شروع میگردد و میکروبها از محیط وارد دستگاه گوارش شده و تشکیل کلنی میدهند .

این میکروبها بوسیله غذای خورده شده و همچنین شرایط محیط روده تحت تاثیر قرار میگیرند. بعد از یک مدت زمان مشخص میکروبهای دستگاه گوارش بدلیل شرایط ثابت محیط و ترکیب مواد غذائی و فیزیولوژی موجود تثبیت میگردند که این برای حفظ حیات موجود ضروری میباشد این میکروبها تعداد زیادی از اعمال حیاتی از جمله تجزیه مواد غذائی ،تولید بعضی از متابولیتها ، از جمله اسیدها ، ویتامینها ، و باکتریوسینها و در نتیجه حذف رقابتی و تجزیه شدن ترکیبات فعالی مثل هورمونهای استروئیدی و تحریک سیستم ایمنی بدن را انجام میدهند .

تحت شرایط عادی غلظت میکروارگانیسمها در طول لوله گوارش و در قسمتهای تحتانی دستگاه گوارش حتی به میزان ۱۰۱۱ افزایش می‌یابد. در حیوانات بعضی از عوامل، محیط لوله گوارش را تحت تاثیر قرار میدهند که در این میان تنش مهمترین عامل تاثیر گذار بر روی دستگاه گوارش و در نتیجه روی عملکرد میباشد .

حمل و نقل ، تغییر درجه حرارت ، نوع ماده غذائی ، بیماریها ، و آنتی بیوتیکها فاکتور اصلی تغییردهنده توازن میکروبها در لوله گوارش می باشند.زمانی که توازن میکروبی بهم میخورد احتمال تشکیل کلنی توسط باکتریهای بیماریزا در روده افزایش مییابد . تغییر ماده غذائی یکی از عوامل تغییر دهنده محیط میکروارگانیسمها میباشد و در طول زمانی که این میکروارگانیسمها به محیط جدید عادت پیدا میکنند تعدادشان پائین تر از حد نرمال خواهد بود و این به معنی ایجاد فضا برای باکتریهای بیماریزا وتولید سم توسط آنهاست که در نهایت موجب اسهال و یا مرگ حیوان خواهد شد .

دانلود دانلود مقاله پروبیوتیک به عنوان یک افزودنی غذائی برای حیوانات مزرعه

دانلود پاورپوینت گزارشگری ارزش افزوده

پاورپوینت گزارشگری ارزش افزوده

دانلود پاورپوینت ارائه کلاسی با عنوان گزارشگری ارزش افزوده در حجم 39 اسلاید همراه با توضیحات کامل ویژه ارائه کلاسی درس تئوری حسابداری رشته حسابداری در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد

دانلود پاورپوینت گزارشگری ارزش افزوده

دانلود پاورپوینت گزارشگری ارزش افزوده  
تاریخچه ارزش افزوده
مفهوم ارزش افزوده
مثال برای تشریح توزیع ارزش افزوده
تعیین ارزش افزوده
چگونگی تهیه صورت ارزش افزوده
مزایا و معایب گزارشگری ارزش افزوده
ویژگیهای کیفی ارزش افزوده
دو کاربرد مهم ارزش افزوده
پیشنهاد برای چگونگی تهیه صورت ارزش افزوده
دسته بندی حسابداری
فرمت فایل pptx
حجم فایل 700 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 39

عنوان: پاورپوینت گزارشگری ارزش افزوده

دسته: حسابداری (ویژه ارائه کلاسی درس تئوری های حسابداری)

فرمت: پاورپوینت

تعداد اسلاید: 39 اسلاید

این فایل در زمینه " گزارشگری ارزش افزوده  "می باشد که در حجم 39 اسلاید همراه با توضیحات کامل با فرمت پاورپوینت تهیه شده است که می تواند به عنوان سمینار درس تئوری حسابداری رشته حسابداری مورد استفاده قرار گیرد. بخشهای عمده این فایل شامل موارد زیر می باشد:

تاریخچه ارزش افزوده

مقدمه

مفهوم ارزش افزوده

مثال برای تشریح توزیع ارزش افزوده

تعیین ارزش افزوده

چگونگی تهیه صورت ارزش افزوده

مزایا و معایب گزارشگری ارزش افزوده

ویژگیهای کیفی ارزش افزوده

دو کاربرد مهم ارزش افزوده

پیشنهاد برای چگونگی تهیه صورت ارزش افزوده

منابع

پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و به راحتی می توان قالب آن را به مورد دلخواه تغییر داد و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی، املایی و چیدمان و جمله بندی رعایت گردیده است.

دانلود پاورپوینت گزارشگری ارزش افزوده